Njoftime - Punesime

Si te bashkepunoni me mobitel

Si produkt i nje stafi te kualifikuar manaxherial dhe teknik mobitel sote eshte nder operatoret me serioz dhe te avancuar ne sherbimet e internetit dhe telefonise. Mobitel gjithmone eshte ne kerkim te personave te kualifikuar dhe experte , nese jeni i interesuar ju lutem dergoni nje kerkese me shkrim ne : info@mobitel.al